Psychosociale Praktijk Molenaar

HSP

 

Hoe kan ik beter leren omgaan met mijn hooggevoeligheid (HSP)?

Het leren gebruik maken van je intuïtie is heel ondersteunend als jij je hooggevoeligheid beter wilt leren begrijpen en inzetten. Intuïtie is een belangrijke bron van informatie als je het aandacht geeft en erop durft te vertrouwen. 

Ik heb naast mijn opleiding tot psychosociaal therapeut een vijfjarige opleiding Intuïtieve Ontwikkeling bij het Centrum voor Effectieve Intuïtie (Carolina Bont) gevolgd. In deze opleiding heb ik geleerd om te leven vanuit de balans tussen denken, voelen en doen. Mijn intuïtieve kwaliteiten heb ik in deze opleiding verder ontwikkeld zowel in persoonlijk als professioneel opzicht.

Workshop Intuïtie op het Health Fest Heiloo

Met veel plezier heb ik deelgenomen aan het Health Fest Heiloo op 21 mei 2018 met een stand met informatie over mijn eigen praktijk. Daarnaast heb ik een workshop gegeven over hoe je gebruik kan maken van je intuïtie in je dagelijks leven. In deze workshop heb ik mijn kennis gedeeld over het begrip intuïtie en daarnaast heb ik concrete tips & tools gegeven waardoor de deelnemers door oefeningen zelf hebben ervaren hoe je deze kan toepassen. 

Heb jij ook interesse om je intuïtie verder te ontwikkelen en hierop leren te vertrouwen in je dagelijks leven? Ik kan je individueel begeleiden door coaching of therapie of je kan deelnemen aan een van mijn lezingen en workshops. Ook kan ik je een reading geven, dit is een gerichte intuïtieve waarneming. De reader stemt zich af door zich te verbinden met jouw energie en kan daardoor de informatie in je aura en je chakra’s te lezen. De reader leest en verwoordt dus actuele informatie die in jouw persoonlijke uitstraling aanwezig is.

Stuur mij een mail voor meer informatie : info@psypraktijkmolenaar.nl