Psychosociale Praktijk Molenaar

Coaching

Wil jij ook graag antwoord op een van deze vragen?

  • Hoe krijg ik minder last van stress en meer energie?
  • Wanneer luistert mijn partner eens echt naar mij?
  • Waarom ben ik zo onzeker over mijn nieuwe project of functie?
  • Wat voor werk past nu echt bij mijn kwaliteiten?
  • Hoe vind ik een leuke partner die bij mij past?
  • Hoe word ik meer zichtbaar binnen de organisatie waar ik werk?
  • Waarom heb ik zo’n last van mijn leidinggevende of collega?
  • Hoe kan ik beter leren omgaan met mijn hooggevoeligheid (HSP)?

De aanleiding voor een coachingstraject is voor iedereen anders. Je kunt vragen hebben op het gebied van werk maar ook op persoonlijk vlakrelaties of zingeving.

Wat is coaching?

Bij mijn coachingstraject staat niet je probleem centraal maar je gewenste doel en is daardoor oplossings- en toekomstgericht. Ik help je de verschillende onderdelen van je vraag of probleem uit de knoop te halen en op een rijtje te zetten. Ik onderzoek samen met jou je drijfveren, kwaliteiten, overtuigingen en belemmeringen die je huidige gedrag beïnvloeden. Daarnaast geef ik je tools om antwoorden op je vragen te vinden. Je ontwikkelt kennis, vaardigheden en inzichten. Daardoor leer je zelf je vraag of probleem op te lossen of opnieuw te benoemen.  Ik besteed veel aandacht aan hoe jij communiceert met jezelf en met je omgeving en hoe je hiermee de relatie met jezelf en anderen positief kan beïnvloeden.

Welke verschillende vormen van coaching bied ik jou?

Met persoonlijke coaching leer je weer de balans te herstellen op verschillende niveaus en vitaal en bewust in het leven te staan. Onderwerpen die naar voren kunnen komen zijn: lichaamsbewustzijn en leefstijl, levensenergie, relaties, gedachten, overtuigingen, emoties en de eigen identiteit en levensmissie.

Loopbaancoaching richt zich specifiek op hoe je in je kracht en met plezier in je baan kan staan. Of hoe je vanuit ziekte of burn-out weer kan reïntegreren in je huidige of nieuwe baan.

Bedrijfscoaching geeft antwoord op vragen als hoe ontwikkel ik een visie, strategie of concrete doelen. Ook leiderschapsvragen en het omgaan met het krachtenveld binnen een organisatie kunnen naar voren komen.

Bij energiecoaching leer je om te gaan met je (hoog) sensitiviteit. Je wordt bewuster van invloeden van buitenaf die je energie kosten of juist geven. Je leert om beter contact te maken met je eigen gevoel en intuïtie. Daardoor ga je dingen doen die beter bij je passen.  Je leert om je beter te concentreren, rustmomenten in te bouwen en om meer afstand te kunnen nemen van je dagelijkse activiteiten. Hierdoor wordt je (hoog) sensitiviteit juist je kracht.

Wat is mijn werkwijze?

Het in balans brengen van denken (hoofd), voelen (hart) en doen (lichaam) is een belangrijk uitgangspunt bij mijn begeleiding. Ik combineer oosterse en westerse methodieken. Het vergroten van bewustwording, het versterken van kwaliteiten en het doorbreken van bepaalde patronen en belemmeringen vormen hierbij een belangrijk onderdeel.

Loop je al een tijdje met vragen rond en ben je nu op zoek naar iemand die je oprechte aandacht geeft en je weer op weg helpt? Meer informatie over ervaringen van mijn cliënten, mijn werkwijze en  mij persoonlijk vind je op deze website.

Wat zijn de kosten?

Het kennismakingsgesprek van een half uur is gratis. Vergoeding van de kosten voor coaching is mogelijk via de werkgever of voor zelfstandigen via de belastingopgave.

Meer informatie kun je vinden bij het onderdeel Tarieven op deze website.

Wil je een afspraak maken voor een intakegesprek of meer informatie?

Bel naar nummer 06-20787593 of stuur een mail naar info@psypraktijkmolenaar.nl