Psychosociale Praktijk Molenaar

Reading

Wat is de aanleiding voor een reading?

 • Je hebt specifieke vragen of problemen in je huidige leven
 • Je wilt je verdiepen in je hooggevoeligheid om dit als kracht te ervaren (HSP)
 • Je wilt inzicht in bepaalde thema’s en/of patronen in je leven
 • Je wilt meer durven vertrouwen op je eigen intuïtie
 • Je wilt meer inzicht in je kwaliteiten en mogelijkheden
 • Je wilt eens een frisse blik op je huidige leven
 • Je bent gewoon nieuwsgierig naar wat er naar voren komt

Wat is een reading?

Een reading, ook voluit aurareading genoemd, is een gerichte intuïtieve waarneming. De reader stemt zich af door zich te verbinden met jouw energie en daardoor de informatie in je aura en je chakra’s te lezen. De reader leest en verwoordt dus actuele informatie die in jouw persoonlijke uitstraling aanwezig is. 

We hebben allemaal een persoonlijke uitstraling waarmee we een indruk op anderen maken. Dit wordt ook wel een  “aura” of “energieveld’ genoemd.  De aura is een subtiele energetische uitstraling. Dit energieveld wordt ook wel prana, chi of levensenergie genoemd. In ons energieveld zijn verschillende bewustzijnsniveaus, chakra’s genoemd, aanwezig. De chakra’s zijn met elkaar verbonden door een centraal energiekanaal. Ieder chakra is verbonden aan een specifiek thema van persoonlijke ontwikkeling. Het chakrasysteem is een methode voor meer bewustwording en bestaat uit zeven niveaus. Elk niveau geeft specifieke informatie.

Wat is het voordeel van een reading?

Readen is een intuïtieve en effectieve methode voor persoonlijke groei en bewustwording. Het bijzondere voordeel van een reading is dat jijzelf niets hoeft te doen of te zeggen behalve dat jij je openstelt voor de reader. Je hoeft ook niets toe te lichten over de informatie die de reader aan jou vertelt.

Een reading geeft de mogelijkheid om snel inzicht te krijgen en tot de kern te komen. Het brengt je bij de essentie van datgene waarmee je bezig bent en stimuleert je om optimale keuzes te maken. Je wordt je opnieuw bewust van je kwaliteiten en mogelijkheden en hoe je ze kunt inzetten voor het welzijn van jezelf en je omgeving. Dingen die je diep van binnen al wist worden bevestigd of krijgen een ander perspectief. Een reader geeft een beschrijving van de belangrijkste thema’s in je leven. Een reading is geen toekomstvoorspelling. Wel legt de reader verbanden tussen je jeugd, het heden en de toekomst.

Welke onderwerpen komen naar voren in een reading?

Naast helderheid over vragen kan je inzicht krijgen op specifieke thema’s:

 • hoe benut je je kwaliteiten en mogelijkheden of in welke mate belemmer je ze juist?
 • hoe zorg je voor jezelf en luister je naar je innerlijke signalen?
 • in welke mate laat je je leiden door verwachtingen van anderen?
 • hoe communiceer je met jezelf en met anderen?
 • welke ervaringen uit je verleden beïnvloeden je huidige situatie?

Hoe gaat een reading in zijn werk?

Een reading duurt maximaal twee uur, inclusief voorbespreking en nabespreking. Ik zit op een stoel tegenover jou met mijn ogen dicht en terwijl ik de informatie in je energieveld lees hoef jij niets te doen of te zeggen. Van de reading maak ik een geluidsopname die ik aan jou meegeef. De informatie uit de reading is vertrouwelijk.

Een reading kan je als eenmalig consult aanvragen. Door het thuis beluisteren van de geluidsopname kan je nog meer diepere inzichten krijgen. Soms roept de reading nog vragen op of brengt onderwerpen naar voren waar je verder mee aan de slag wil. Je kunt dan behoefte krijgen aan verdere begeleiding. Ik bied je die veiligheid doordat ik ook coaching of therapie kan aanbieden. Door de informatie uit de reading die al aanwezig is, kom ik snel tot de kern waardoor het traject van coaching of therapie ook sneller kan verlopen.

Welke kwaliteitswaarborg heeft de reading?

Ik ben aangesloten bij de Beroepsorganisatie voor Aurareaders (BvA).  De BvA waarborgt kwaliteitsbewaking van erkende aurareaders d.m.v. intervisie, supervisie en bijscholing.  De BvA is erkend door en aangesloten bij de RING (Registratie Instituut Natuurgerichte Gezondheid) en gelieerd aan het Centrum voor Effectieve Intuitie. Beroepsorganisatie Aurareaders | Centrum voor Effectieve Intuïtie (effectieveintuitie.nl)

 

Wat zijn de kosten?

Het tarief voor een consult voor een reading is totaal € 152,00.

Het consult duurt maximaal twee uur, inclusief voor- en nabespreking.

Wil je een afspraak maken of meer informatie?

Ben je nieuwsgierig of vind je het spannend om zelf een reading te ervaren? Ik geef je graag meer informatie.

Bel naar telefoonnummer 06-20787593 of stuur een mail naar info@psypraktijkmolenaar.nl