Psychosociale Praktijk Molenaar

Kwaliteitswaarborg

Algemene informatie

De begeleiding voor coaching of therapie start met een gesprek om met elkaar kennis te maken. Tijdens dit eerste vrijblijvende gesprek van maximaal 30 minuten verhelderen we je hulpvraag en bespreken we wat je wilt bereiken. Ik geef je informatie over mijn werkwijze en de mogelijkheden. Na dit gesprek besluiten we of en op welke wijze ik je ga begeleiden.

Er is geen verwijzing van de huisarts nodig. Psychosociale therapie wordt door de meeste zorgverzekeraars vergoed vanuit de aanvullende verzekering. De hoogte van de vergoeding is verschillend per zorgverzekeraar. Voor mijn tarieven en de vergoedingen van de zorgverzekeraars klik hier: vergoeding-zorgverzekeraar. Afspraken die niet of binnen 24 uur van tevoren worden afgezegd, worden in rekening gebracht.

Kwaliteitswaarborg

Corinne Molenaar is lid van de LVPW, de Landelijke Vereniging voor Psychosociaal Werkenden. Daarnaast ben ik aangesloten bij het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg, het RBCZ.

Als Registertherapeut van de LVPW val ik onder het Tuchtrecht Complementaire Zorg (TCZ) en ben ik aangesloten bij de geschillencommissie van de Stichting Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg (SCAG).

Alle overige belangrijke informatie is te vinden in mijn Privacydocument, Klachtenprocedure en Disclaimer.

LVPW licentie: lidnummer 878, RBCZ licentie: lidnummer 174534R

AGB-Code Praktijk: 90061237, AGB-Code Therapeut: 90101731

 

De praktijk is aangesloten bij vind-een-therapeut.nl en therapiepsycholoog.com.